Hócza VendégházHócza ApartmanházRönkfa-lakKézmûves termékek

+36-30-303-1520

Rönkfa-lak felszereltség

A ház elrendezése, felszereltsége

A rönkház egyedi kivitelezésben, kizárólag kézi ácsmunkával készült, 30-50 cm átmérőjű erdei fenyőből. A házba belépve a manualitás jegyeit hordozó rusztikus rönkfalak egyedi hangulata és illata fogad bennünket, aminek különleges varázsa már első látásra megérinti az ide pihenni érkező Vendégeket.

A szilvásváradi Rönkfa-LAK kétszintes kiadó rönkház, amely a Bükk egyik legszebb panorámájával rendelkezik.
2-5 fős családi, baráti, társaság részére ideális szállás, melyben felejthetetlen természet-közeli élményben lehet része, miközben a kandallóban pattog a tűz.
Ha kellőképpen csendben van, akkor akár még a Bükk vadjai is bemerészkedhetnek az udvarra.
A ház összesen 90 m2, melyhez egy csodálatos terasz tartozik. Az emelt szinten helyezkedik el 50 m2-en, az egy légterű, korszerűen felszerelt konyha, a főzőszigettel, a hozzá tartozó konyhai eszközökkel, edényekkel, az étkező, a kandallós, nappali és a zuhanyzó mellékhelységgel.
Az emeleten egy franciaágyas hálószoba,(2 fős), egy háromágyas hálószoba(3 fős, egy franciaágy + egy teljes értékű ágy), és egy gyönyörű galéria található.

Parkolási lehetőség a ház udvarán.

Nagyobb esőzés után egy kicsit sáros lehet a személyautó doblemeze, ugyanis föld út vezet a házikóhoz, kérem foglaláskor ezzel számoljanak.

A ház  5 személynek nyújt kényelmes szálláslehetőséget. Azokat a Vendégeket várjuk, akik szeretik a természetet, magányra vágynak, relaxálni, kikapcsolódni túrázni és feltöltõdni szeretnének távol a civilizációtól, de mégis a közelében.
A nappali dísze az egyedileg rakott fatüzelésű kandalló, amely amellett, hogy hidegebb napokon és télen az egész ház fűtését biztosítja, romantikus és meghitt légkört teremt beszélgetésekhez és borozgatásokhoz. A tüzelés Vendégeink feladata, a tűzifát mi biztosítjuk. Érkezéskor természetesen felfűtött házzal várjuk Önöket!

Az áramellátást a természet közepén szigetüzemű napelemes rendszerrel oldottuk meg, éppen ezért szándékosan nincs a házban nagyobb energiát felvevő háztartási készülék: szendvicssütő, elektromos főzőlap, vasaló, elektromos kávéfőző, micro, hajvasaló, rostlap. (Kérjük Önöket, hogy ilyen jellegű háztartási gépeket ne hozzanak!)

A Rönkfa-LAK-ban önellátás van, a főzéshez az alapanyagokat nem, de a szükséges felszereltséget biztosítjuk. Természetesen az edények, lábasok, poharak sem hiányoznak.

A felszerelt konyhában mikró, hűtőszekrény, palackos gáztűzhely, kotyogós kávéfőző, evőeszközök, étkészletek, edények, poharak és bögrék állnak Vendégeink rendelkezésre.
A legközelebbi ABC 1,5 km-re található.
Ha étteremre vágynak, akkor a helyi partneréttermünkben, a Fenyő vendéglőben (3,5 km) 15% kedvezménnyel étkezhetnek vendégeink az itt tartózkodásuk ideje alatt!

A rönkfaház sajátossága, hogy télen melegséget áraszt, teljesen egyedi érzetet ad, nyáron pedig hűvös!

Szeretettel várjuk vendégeinket!